Szórakozás

Gőzerővel készül Alekosz szerelmi fészke

Miközben a ValóVilág a fináléra koncentrál, már érkeznek a titkos kellékek az Okostojás menyasszonykereső műsorához.

Lassan már véget ért a válogatás, a főszereplő viszont még mindig semmit sem sejt az egészről. Alekosz a Villában még a ValóVilág fináléjára készül, leghűségesebb társa, Olivér eközben már napok óta válogatja a szebbnél szebb jelölteket. A luxusbörtön görög félistenére több mint egy tucatnyi nő vár már kiéhezve. Ha minden jól sikerül, a műsor egy igazi eljegyzéssel is zárulhat.

A szerelem a legfölsöbb szinteken – Alekosz menyasszonyt keres című műsor már jövő héten kezdődik, már ha a főszereplő is igent mond rá. Erre először vasárnap, a finálé után kaphatunk választ, az új valóságshow készítői azonban szinte biztosak benne, hogy elvállalja majd a felkérést.

A ValóVilág fináléja után, a hét első napján egy úgynevezett szembesítő show lesz, amelyben meghívják a stúdióba az összes villalakót és közösen tekintik majd meg az elmúlt öt és fél hónap legérdekesebb villabéli eseményeit. A műsor végén költözhet be a kiválasztott 16 lány a luxusbörtönbe, akik között van, aki Szerbiából vagy éppen Szlovákiából érkezett, hogy versenyezzen az Okostojás kegyeiért.

Alekosz egy luxuslakóbuszban tengeti majd mindennapjait, míg a lányok az újonnan átalakított Villában laknak majd.

A szerelem a legfölsöbb szinteken című műsorból minden este láthatunk majd összefoglalót, ugyanúgy, mint a ValóVilágnál.

AJÁNLOTT LINK:

Olivér már keresi Alekosz aráját (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik