ada
Szórakozás

Így készül a bikiniszezonra a csinos műsorvezető

Ada a Balatonon nyaral ikerfiaival a nyáron.

Ada már megígérte ikerfiainak, Bálintnak és Bencének, hogy idén a Balatonon nyaralnak. A VIVA televízió egykori műsorvezetőjére azonban a munkakereséssel töltött hónapokban felszaladt három kiló plusz, ám nem okozhat csalódást kisfiainak, hogy mégsem mennek vízpartra nyaralni. Így Ada elhatározta, gyorsan formába lendül, hogy a lehető legjobban mutasson a falatnyi fürdőruhákban is. Így a mosolygós műsorvezető kipróbált egy vadonatúj zsírégető étrendet, amely kifejezetten a nyári bikiniszezonra készít fel.

„Télen alapból felszalad az emberre pár kiló, de az én hízásomban alapvetően az is közrejátszott, hogy nem dolgoztam, nem lótottam-futottam egész nap, és bizony este is ettem. Meg is lett az eredménye, gyorsan felszaladt rám három kiló” – árulta el Ada.

„Soha nem fogyókúráztam, mert nem hiszek abban, hogy ha megvonok magamtól bizonyos falatokat, attól fogynék. Maximum a víz távozik ilyenkor az ember szervezetéből. Ráadásul enni is szeretek, így most sem drasztikus diétát kerestem, ezért örültem a zsírégető klub speciális étrendjének, amellyel nem éheztem, mégis lement rólam 4,2 kg az első héten. Most már biztosan lemegyünk a Balatonra a fiúkkal” – tette hozzá nevetve a kétgyermekes anyuka, aki immáron magabiztosan várja az ikerfiaival való pancsolást a magyar tengerben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik