Szórakozás

Elküldték a kétgyermekes műsorvezetőt

Hét és fél év után új kihívásokat keres Ada, azaz Pintér Adrienn.

„A VIVA életem egy fantasztikus időszakát jelenti, amit sosem fogok elfelejteni. Rengeteget tanultam a szakmáról, és életre szóló barátságokat kötöttem. Feledhetetlen élmény volt a VIVA Comet gálákat vezetni több ezer ember előtt, vagy a Teleton akció végén átadni az összegyűjtött pénzt a rászorulóknak” – olvasható Ada nyilatkozata a zenei csatorna internetes oldalán.

Ada hét és fél évvel ezelőtt csatlakozott a VIVA tévé csapatához, ami rekordnak számít: soha senki nem vezetett még ennyi ideig műsort a csatornánál. Januártól azonban már csak vendégként jelenik meg a képernyőn. A bájos műsorvezető nem szomorkodik: bár nagyon szerette a munkáját, fontosnak érzi, hogy új kihívásokat keressen.

Ada a Teleton jótékonysági akcióval köszön el a nézőktől. Az idei adománygyűjtés, amellyel a VIVA egy koraszülött mentőautó megvásárlásához szeretne hozzájárulni, minden eddigi célnál közelebb áll a szívéhez, mivel ikerfiai, Bálint és Bence is korábban érkeztek, így átérzi, mennyi aggodalommal jár egy koraszülött csecsemő.

Adrienn az elmúlt években számos műsort vezetett: láthattuk többek között az Interaktívban, a VIVA Trendben, a Club Rotationben, a Váratlan Párosban, a Nagy vívásban, és a VIVA Chart Show-ban is.

AJÁNLOTT LINKEK:

A VIVA Teletonnal búcsúzik Ada (VIVA)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik