Szórakozás

VV4: hol ünnepelnek a finalisták?

Alekosz és Jerzy otthon, családi körben, Éva az éjszakában tölti majd első szabad estéjét szabadulása után.

Május 8-án, vasárnap végéhez érkezik a ValóVilág negyedik szériája, kiderül ki az az egy a valóságshow-hősök közül, aki mindent visz: a havi egymillió forintot, az álomutat, a luxusotthont és az autót. A nagy napra a családtagok és a barátok is már gőzerővel készülnek, Alekoszra és Jerzyre visszafogott, otthoni ünneplés, Évára egy hatalmas buli vár – írja a STOP.hu.

Az Okostojás édesanyja elárulta, otthon, egy pohár pezsgővel koccintanak majd a viszontlátás örömére. Nem akarnak túlzásba esni, – még Alekosz győzelme esetén sem – hiszen a görög csődör számára másnap kezdődik csak igazán a felhajtás – utalt a villalakó új feleségkereső műsorára Vája asszony.

Jerzy nővére sem tervez nagy felhajtást, de az már biztos, hogy luxuskocsi-konvojjal érkeznek az RTL Klub stúdiójához, hogy a Szépfiú a neki kijáró külsőségek között térhessen haza. Otthon pedig a barátokkal köszöntik majd.

Éva szerettei ezzel szemben nem aprózzák el a dolgot: óriási bulit csapnak vasárnap este. Egyelőre úgy tervezzük, hogy Olivérékkel megyünk el mulatni, de persze Éva dönti majd el, hogyan teljen az első szabad éjszakája – mondta a Törtető testvére.

AJÁNLOTT LINK:

VV Alekosz otthon, Éva az éjszakában ünnepel majd (STOP.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik