Szórakozás

VV Jerzyt rendszeresen leköpte az édesanyja

Öngyilkossággal zsarolta, kínozta és rettegésben tartotta az asszony a Villa Szépfiúját.

Újabb részletekre derült fény VV Jerzy és édesanyja kapcsolatáról. A Bors című napilapnak a Szépfiú sógora mesélt a közel sem gondtalan gyermekkorról.

A férfi állítása szerint a részeges és drogfüggő asszony folyamatosan kínozta fiát: gonosznak, butának és nevelhetetlennek tartotta, aki nem jó semmire. Sőt, rendszeresen leköpte – valószínűleg ezért is esett olyan rosszul a chippendale fiúnak, amikor Éva a Villában ugyanezt tette –, és mindig azzal fenyegette, hogy megöli magát. Egyszer gyógyszerrel kísérelte meg az öngyilkosságot, máskor pedig az ereit vágta fel. Jerzy a szidalmakat csendben tűrte, ahogy azt is, hogy anyja egyszer kivette a szájából az ételt vagy azt, amikor kidobálta a ruháit a tizedik emeleti ablakon – mondta a sógor a napilapnak.

A családi háttér a fiú iskolai eredményeire is kihatott: diszlexiával küzdött, tizenéves koráig nem volt sikerélménye. Valamiféle megváltást jelentett a számára, amikor 15 évesen bekerült a pestszentlőrinci nevelőintézetbe: kikerekedett, elkezdett bokszolni és nyelveket tanulni.

A férfi elárulta, Jerzy már megbocsátott az édesanyjának, de szerinte nem fogja felvenni vele a kapcsolatot, ha kijön a Villából, mert tudja, nem lenne értelme: az asszony soha nem fog megváltozni.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Jerzyt kínozta részeges anyja (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik