Szórakozás

Penelope Cruz frászt kap a szülinapoktól

Egy világhírű színésznő, aki elmondása szerint az Oscar-díj átvételénél nem volt olyan ideges, mint amikor a szülinapját ünneplik.

A spanyol színésznő – aki április 28-án töltötte be 37. életévét – világszerte híres gyönyörű loknijairól, hajkoronája azonban nem minden esetben hozott neki szerencsét. Így nem véletlen, hogy miközben a születésnapi tortán lévő gyertyák elfújásához készülődik, külön figyelmet fordít arra, hogy a haját kezével összefogja.

Jay Leno Est című műsorában elmesélte, hogy történt már vele olyan eset, amikor a gyertyáktól lángra lobbant a haja. Ennek a hátterében semmi más nem áll, mint hogy roppant ideges lesz, amint a figyelem középpontjába kerül – írja a MusicRooms.net.

„Idén a családdal és a barátokkal közösen zajlott ugyan az ünnepség, de amint meghallottam, hogy nekem énekelnek és megkaptam az ajándékokat, amit mindenki izgatottan várt, hogy előttük kinyitom, ismét zavarba jöttem, nem tudom máshogyan leírni, mint hogy mindig idegesen ünneplem a születésnapomat” – árulta el bizalmasan a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik