Szórakozás

Két hónapja nem kap fizetést Németh Kristóf

Nincs könnyű helyzetben a színész: a magánéleti problémái mellett még a munkahelyén sem megy minden úgy, ahogy kellene.

A Budapesti Kamaraszínház 140 dolgozójához hasonlóan már második hónapja ő sem jut hozzá a fizetéséhez – árulta el a Reggeli adásában a Barátok közt sztárja.

Német Kristóf viszonylag még szerencsés helyzetben van, hiszen színházi munkáin kívül az RTL Klubon futó népszerű sorozatban is szerepel, így egyelőre még el tudja tartani a családját. Kollégái közül azonban sokan csak a társulatban megkapott fizetésükből élnek, és nincs más lehetőségük arra, hogy kifizessék a számláikat. Egyesek – éppen az áldatlan állapotok miatt – bébiszitterkedéssel és takarítással keresnek pluszpénzt – árulta el a színművész, aki hozzátette: örömhír, hogy a Budapesti Kamaraszínház heteken belül támogatáshoz juthat, így a dolgozók – a remények szerint – megkapják elmaradt béreiket.

Németh Kristóf magánéletével kapcsolatban annyit elmondott: feleségével a válást illetően minden lényeges kérdésben megállapodtak, szeretnék békés úton lezárni a kapcsolatukat, a papírokat közös megegyezéssel már beadták. Kisfiukat a jövőben is közösen nevelik majd, de együtt élni nem fognak.

AJÁNLOTT LINK:

Németh Kristóf nehéz helyzetben van (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik