Szórakozás

Anyák napja a ValóVilág Villájában

Május első vasárnapján az édesanyákat köszöntöttük, a Villalakók is üzentek szeretteiknek.

„Nagyon szeretlek titeket anya, nagyon szeretlek nagymama, és nemsokára találkozunk” – rebegte könnyeivel küszködve VV Éva. A Törtető hozzátette: reméli, nem érte bántás szeretteit miatta, és már alig várja, hogy újra átölelhesse őket.

Alekosz a már jól ismert magabiztosságával állt a kamera elé, nem sírt, de még csak nem is könnyezett, helyette a Honfoglalás című dalt küldte édesanyjának. Az Okostojás is üzent nagymamájának és különböző tanácsokkal látta el az idős asszonyt: „Pihenj sokat, de azért a kertbe is menjél ki néha, Tiborral beszélgessetek, nemsokára megyek, és otthon találkozunk” – mondta a görög csődör, aki reméli, a csirkék is jól vannak.

Anikó ekkor még abban bízott, hogy a vasárnap esti párbajon újra láthatja édesanyját, az asszony azonban külföldi munkái miatt nem tudott ott lenni az élő show-n, ami végül a Rosszkislány vereségével zárult. „A nagymamát is puszilom és remélem, minden rendben van otthon, és ha úgy alakul, akkor holnap találkozunk, nagyon szeretlek” – köszöntötte édesanyját Anyák napja alkalmából a ValóVilág 4 negyedik helyezettje.

Jerzy elsősorban nővérének és unokaöccsének, Ricsikének üzent, de beszéde végén pár másodperc erejéig édesanyjához is szólt: „Édesanyukám, fel szeretnélek köszönteni Anyák napja alkalmából. Nagyon remélem, hogy jól vagy, jól vagytok Attilával és, hogy vigyáztok egymásra” – mondta szűkszavúan a Szépfiú.

AJÁNLOTT LINK:

ANYÁK NAPJA A VILLÁBAN! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik