Szórakozás

Menyasszonya rettenetesen félti Stohlt

Ancsika a Fókusznak az első dühös pofonról, a zaklató telefonokról és eljegyzésükről is beszélt.

Egyfolytában mosolyog. Nem akarja, hogy kislánya lássa és érezze a fájdalmát. Nem tagadja, sokat sírt. Ott, ahol senki nem látta. Eleinte a dühtől, hogy hogyan lehet a párja ilyen meggondolatlan. Aztán meg a féltéstől, hiszen veszélybe került a szerelme, a kapcsolatuk, a családjuk.

Anikó most először állt kamera elé, és őszintén beszélt életének legnehezebb időszakáról, ami még most sem ért véget, sőt egyre gyötrelmesebb.

Ancsika azon a bizonyos napon, az autóbaleset napján kislányával aludt otthon, mikor megcsörrent a telefonja.

„Nagyon dühös voltam. Borzalmasan… Adtam egy iszonyat nagy pofont neki. Az ember nem tudja, nézi a filmeket és azt mondja: nahát, ha én ilyen helyzetbe kerülnék, pontosan tudnám, mit kell tenni. És ez a hülye miért szaladt fel, amikor lefelé kéne. De ez nem így van. Amikor tudod abban a másodpercben, hogy minden összedőlt. Ezt holnaptól mindenki tudni fogja, mindenki” – mondta Ancsika.

Kedvese szerint András nagyon sokat változott az átkozott, májusi hajnal óta. Nem nevet annyit, sokszor magába roskad és minden idejét a családja mellett akarja tölteni. Ha nem is mutatja, fél. Ancsika pedig attól tart, hogy a színész összeomlik a tehertől.

Sokan találgattak, hogy túléli-e a kapcsolatuk ezeket a megpróbáltatásokat, de a menyasszony kezén lévő jegygyűrű bizonyítja, hogy szerelmük nemcsak hogy túléli, meg is erősíti a kapcsolatukat.

„Az elsőfokú ítélet az gyakorlatilag a földbe döngölt, annyit nem lehet kibírni” – mondta Stohl kedvese, majd hozzátette: „A büntetés jár, azt gondolom, hogy ugyanolyan büntetés jár, mint bárki másnak, mert jelen esetben az ő ismertsége az szinte csak negatív oldalban nyomott a latba, és ez is bánt egy picit; mert azt meg elfelejtjük, hogy azért hány embert szórakoztat ő, nevettet, ríkat meg, tehát, hogy azért van jó oldala is neki.”

AJÁNLOTT LINK:

Szemtől szemben Stohl András párjával (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik