Szórakozás

Katie Holmes sárga az irigységtől

Amíg Tom Cruise felesége nem kapott meghívót a pénteki királyi esküvőre, addig barátnője, Victoria Beckham és férje, David Beckham ott lesz a vendégek között.

Katie Holmes is a brit királyi család rajongói közé tartozik, aki nem mellesleg az esküvőkért is oda van. Így nem csoda, hogy megkérte Beckhamnét, feltétlen számoljon be neki a hercegi ceremónia minden egyes apró részletéről. Egy forrás szerint Katie a színfalak mögött zajló pletykákra a legkíváncsibb – közli a newsquod.com.

Vilmos és David a 2018-as futball-világbajnokság megrendezési jogaiért folytatott harcban barátkozott össze, ezt követően alakult ki a baráti viszony a két pár között.

Mrs. Beckham, aki korábban a Spice Girls lánybandának volt az egyik tagja, ma már a főállású anyaság mellett divattervező is. Kate Middleton mint sok más brit nő, nagy csodálója a Victoria által teremtett stílusnak. A híresztelések szerint Victoria az esküvő szervezési munkálataiban is aktívan részt vett, így bizonyára sok háttér-információval rendelkezik.

Akik várhatóan még felbukkannak a királyi lakodalomban: Rowan Atkinson, alias Mr. Bean, Elton John, Madonna és Guy Ritchie, valamint a brit R&B énekesnő, Joss Stone.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik