Szórakozás

Négy emeletet zuhant a kislány, mielőtt elkapták volna

Egy turista mentette meg azt a kisgyereket, aki kizuhant egy floridai szálloda negyedik emeleti erkélyéről - közölte csütörtökön a rendőrség.

Helen Beard az Econo Lodge Inn & Suites szálloda medencéjében fürdött, amikor észrevette, hogy egy kisgyerek lóg az egyik szoba erkélyének korlátján.

Az Egyesült Államokban nyaraló 44 éves brit nő ekkor kirohant a medencéből, és az erkély alá állt. Épp időben, ugyanis az egyéves kislány, Jah-Neah Myles elengedte a védőkorlátot, majd miután a harmadik emeleti erkély korlátján megpattant, tovább zuhant a föld felé.

A baleset ugyanakkor szerencsés véget ért, mivel a brit nőnek sikerült felfognia a gyerek esését. Igaz, a gyerek olyan nagy lendülettel zuhant, hogy végül kicsúszott megmentője karjából, ám földet érve nem szerzett komolyabb sérülést. A kislányt kórházba szállították és a vizsgálatok szerint jó egészségnek örvend.

A rendőrség nem indított eljárást az ügyben. Mint kiderült, a gyerek édesanyja egy barátjára bízta a kislányt, aki pedig nem vette észre, hogy Jah-Neah kisétált a szobából. Az eseményeket lentről figyelő Helen Beard szerint a kislány egyszerűen kicsúszott az erkély rácsai között, és ez okozta a balesetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik