Szórakozás

Apjával tölti az utolsó estét Vilmos herceg

A The Sun szerint gesztusértékű Vilmos részéről, és az apjához való közelségét mutatja, hogy a nagy nap előtt vele beszéli meg a gondolatait.

A napilap udvari forrása szerint “Károly herceg szerető apa, aki sokkal közelebb áll fiaihoz, mint azt az emberek gondolják. Egyértelművé tette, hogy fontos számára, hogy az esküvő előtti órákat a fiával töltse”. A lap szerint mindez magyarázatot ad arra is, hogy a 62 éves Károly miért nem szerepel a II. Erzsébet királynő által a külföldi királyi családoknak adott április 28-i vacsora a vendéglistáján.

A 28 éves Vilmos herceg szóvivője megerősítette, hogy a vőlegény az esküvő előtti néhány napot apjával tölti Londonban. Bár a herceg egy héttel az esküvő előtt még szolgálatban van a mentőhelikopter-bázison, az utolsó napokra kimenőt kapott, hogy részt vehessen a ceremónia próbáin és felkészülhessen a szertartásra. A The Sun forrása szerint egyébként a St James palotában tartózkodik majd az esküvő előtti napokban Vilmos öccse és tanúja, Harry herceg is.

Korábbi információk szerint a menyasszony édesanyjával és húgával tölti az esküvőt megelőző néhány napot a londoni Goring Hotelben. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a fiatal pár megtöri-e a hagyományt, és találkoznak-e az egy hét múlva esedékes esküvő előestéjén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik