Szórakozás

Először találkozott a királynő Kate szüleivel

Magánebéden fogadta II. Erzsébet királynő unokája, Vilmos herceg jövendőbelijének szüleit - közölte szerdán a Buckingham palota.

Kate Middleton szülei a Windsor palotába kaptak meghívást bő egy héttel lányuk esküvője előtt. A palota közleménye szerint a szűk körű ebéden a királyi páron és a menyasszony szülein kívül csak “néhány más személy” – feltehetően magántitkárok – vettek részt.

A találkozó érdekességét az adta, hogy januárban az udvar még úgy nyilatkozott, hogy II. Erzsébet csak az április 29-i esküvőn találkozik majd Kate Middleton szüleivel, mivel addig nem érzi szükségét annak, hogy megismerkedjenek.

Bár Vilmos már nyolc éve alkot egy párt kedvesével, a nem nemesi származású Kate Middletont is csak fokozatosan fogadta be az udvar. 2006 decemberében, a herceg katonai tanulmányait lezáró ceremónián már Vilmos “hozzátartozójaként” jelent meg. Ám hiába vett részt ezen az eseményen az uralkodó is, nem találkoztak.

Erre csak két évvel később 2008 májusában Vilmos unokatestvére, Peter Phillips esküvőjén került sor. Tavaly karácsonykor már menyasszonyként meghívást kapott a Buckingham palota ebédjére, de az ünnepre visszatért családja körébe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik