Szórakozás

VV Béci fürdik a népszerűségben

A Fókusz végigkövette a legutóbbi párbaj vesztesének egy napját.

A Rácz család Leányfalun lakik egy albérletben, Béci sokat futott, sétált a Duna parton, de sajnos nem csak jó emlékek kötik a helyhez. Pár évvel ezelőtt motorbalesetben meghalt az egyik legjobb barátja, akinek emlékét egy kis sírkő őrzi. A tragédia azonban erőt is adott az idősebb testvérnek, barátja optimizmusa, a kedves emlékek gyakran lendítették tovább őt az élet nehézségein.

Bécin látszik, hogy még maga sem hiszi el, ami vele történik. A párbajon sem gondolkodik. Azt mondja ezen most már nem érdemes. Pedig szépen eltervezte, hogyan jut el a fődíjig.

„A lényege a tervnek, hogy Jerzy-vel kijövök párbajozni, tökmindegy, hogy milyen kimenetele lesz, bármelyikünk megy vissza, tök nagy esélye lesz, hogy elvigye a végén a fődíjat. Most a Jerzy ment vissza, én innen kintről támogatom. Elég esélyes arra, hogyha Éva, Alekosz marad, megoszlik a szavazat, akkor ő vígan be fog sétálni” – mondta Béci.

Ha már így alakult, most itt kint van dolga. A céljai nem változtak: számára most a legfontosabb dolog az, hogy ez az ismertség hogyan segíthet abban, hogy elismert táncos és énekes legyen.

„Nagyon nagy fődíj lett volna, én megmondtam, hogy amíg bent voltam, azt akartam, hogy bent maradjak, de amint kiejtették azt, hogy a Jerzy megy be, akkor már maximálisan kint akartam lenni. Mindent maximálisan kell értékelni. Azt is, ha kiesel, azt is, ha bent maradsz. Azt is, ha nyersz egy játékban, azt is, ha alulmaradsz.”

AJÁNLOTT LINK:

Egy zsúfolt nap Bécivel (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik