Szórakozás

Régi-új arcok az X-Faktor válogatásán

Az első X-Faktor mindent elsöprő sikere, Vastag Csabáék diadalmenete is szerepet játszhat abban, hogy sok-sok ezren jelentkeztek a második tehetségkutatóra.

Hömpölygő tömeg az RTL Klub székháza előtt. Útlezárás, rendőri biztosítás, helikopter és több mint 10 000 bűvös X-et mutató kéz. Elindult az X-Faktor 2011-es válogatója, amelyre még különleges országokból is érkeztek, így például Mongóliából is.

A tehetségkutató meghallgatásán sok ezren vártak a sorukra, sokkal többen, mint egy évvel ezelőtt. A jelentkezők száma minden elképzelést felülmúlt. A nagy tömegben régi arcok is felbukkantak, akik újra nekifutnak a versenynek: Mazsi, Muri Enikő és Németh Katica idén újra belevágnak a nagy megmérettetésbe.

Később aztán megérkeztek az X-Faktor sztárjai is. Janicsák Veca, Schodeinde Dorka, a Summer Sisters és Király L. Norbi koncerttel bíztatták a versenyzőket.

A 2011-es X-Faktor mentorainak és műsorvezetőinek a személye egyelőre még hétpecsétes titok. Azt viszont már most sejteni lehet, hogy Európa legnagyobb zenei tehetségkutató műsora idén is tarol majd az RTL Klubon.

AJÁNLOTT LINK:

Újra kitört az X-Faktor láz! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik