Szórakozás

Rögeszméjévé vált új otthona Kardashiannak

A 32 éves Kourtney nemrég költözött be 1 millió 700 ezer dollárt érő otthonába.
Kapcsolódó cikkek

Az amerikai tévés személyiség, a Kardashian család legidősebb sarja – aki a hírnevét a Keeping Up with the Kardashian című valóságshow-nak köszönheti – fiával, Masonnel új otthonának egy Calabasasban (Kalifornia) található kétszintes mediterrán házat választott, amelyben hűtött borszekrény, márványfürdő, gyönyörű kandalló, gránit pultok is helyet kaptak.

A People magazin kérdésére, miszerint hogy áll a ház csinosítgatásával, elmondta, hogy szerinte ez egy véget nem érő folyamat, ami vicces, ugyanakkor már szinte a beteges rögeszméjévé vált.

Hétfőn egy Las Vegas-i klub megnyitóján, a születésnapját ünneplő Kardashian elárulta, hogy olyan ajándéknak örülne a leginkább, ami mostani passziójához, a házához kötődik. És bár egyelőre még sok a találgatás és az ötletelés az új otthon berendezését illetően, az már biztos, hogy még egy gyerekszobára egy jó ideig még biztosan nem lesz szükség. Tizenhat hónapos kisfia ugyanis minden figyelmét leköti, de azért nem zárkózik el egy második csemete vállalásától sem: „Soha ne mondd, hogy soha!” – fűzte hozzá sejtelmesen az egykori valóságshow-hős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik