Szórakozás

Búcsúzik a Jóban Rosszban színésznője

A Vágvölgyi Lilian által megformált Bodolai lány karaktere nem távozik, Orsi szerepét Braghini Rozina kelti életre májustól.

Vágvölgyi Lilian két év után távozik a Jóban Rosszban-ból. A sorozat Bodolai Orsija – ahogy korábban Puskás Peti is – maga kérte, hogy a stáb nélküle forgassa a TV2 sikersorozatának legújabb epizódjait.

Két éve nagy hangú, szeretetteljes, vidám család érkezett Csillagkútra. Bodolaiék pár hét alatt belopták magukat a közönség szívébe, azóta pedig számos vicces pillanatot köszönhetnek a nézők Böbének, Bandinak, Orsinak és Szabinak.

A Jóban Rosszban-ban mindig történik valami, a Bodolai család is egy időre búcsút mondott a vidámságnak. A sorozatbeli óriási családi tragédia, a drámai jelenetek forgatása a színészeket is megviselte. Ráadásul az Orsit alakító Vágvölgyi Lili is búcsúzik a sorozattól.

Mindegyikünket megviselt lelkileg a sorozatban forgatott történetet, hogy a tragédia hatására a családunk egyik percről a másikra darabokra hullik. Ráadásul a dupla epizódok forgatása miatt nagyon kevés időm jutott az életem egyéb területeire. Tovább szeretnék tanulni, így arra kértem a sorozat készítőit, hogy nélkülem folytatódjon a Bodolai család története. A legnagyobb álmom, hogy egyszer költőként ismerjenek el, de érdekel a rendezés, a dramaturgia és a divat is. Az biztos, hogy nem színészként szeretnék karriert építeni” – árulta el szűkszavúan Vágvölgyi Lilian.

A Jóban Rosszban Bodolai Orsiját ezentúl Braghini Rozina kelti életre, akit a nézők május végétől láthatnak majd a TV2 siker sorozatában.

Szerencsére nem vagyok egy izgulós típus, így már az első napon nagyon élvezem a forgatást. Az rögtön érződött Katinkáékon, hogy nagyon összeszokott „családként” működnek, egymás minden rezdülését értik. Mindenki nagyon kedvesen fogadott és remélem, hogy minél hamarabb sikerül beilleszkednem a csapatba” – árulta el a mindössze 17 éves lány, aki nyolc éve Földessy Margithoz jár színészetet tanulni. „A játék a mindenem, mindig ezzel szeretnék foglalkozni. Furcsa, mert a családomban senki sincs, akinek bármi köze is lenne a színészethez, a színházhoz. Én azonban már gyerekként éreztem, hogy ez tesz boldoggá” – tette hozzá Rozina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik