Szórakozás

VV Éva ismét besokallt

A Törtető úgy érzi, nem nyerhet meg semmilyen játékot, mert Anikó mindig lekörözi őt, és ez várható kettejük párbaján is.

Béci zárta a Vacsoracsata hetet a Villában, kuktája Alekosz segítségével bevásárolt, majd nekilátott a főzésnek. Az amerikai este előkészületeiben a Villa Okostojása nem túl sokat segített, sokkal szívesebben tartott minőségellenőrzést az estére szánt whiskyből.

A táncos fiú nagyon bőséges menüsorral készült, a vendégek többsége már az előételként felszolgált hamburgerrel és hot doggal jól lakott, így már alig tudták elfogyasztani a főételt és a desszertet.

A Vacsoracsata eredményhirdetése alatt Éva nagyon kiborult, ő kapta ugyanis a hét során a legkevesebb pontot, nagy riválisa Anikó pedig maximális pontszámmal megnyerte a játékot. A Törtető hisztirohamot kapott attól, hogy Anikó minden feladatban jobban teljesít nála, és attól fél, hogy kettejük lehetséges párbaján is hasonló végeredmény fog születni.

Éva olaszos, Alekosz magyaros vacsorájának, Anikó pókeres, Jerzy galaktikus étkeinek, valamint Béci amerikai finomságainak receptjei megtekinthetők a ValóVilág internetes oldalán.

AJÁNLOTT LINK:

JERZY LEGYŐZTE SÓGORÁT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik