Szórakozás

VV Béci: sorsszerű volt a kiesésem

Az RTL Klub Reggelijében kezdte a hetet Béci: a ValóVilág párbajának vesztesét arról faggatták, hogy hogyan tervezi a jövőjét és vajon mi állhatott a veresége hátterében?

Mint arról korábban beszámoltunk, vasárnap este a ValóVilág kilencedik párbaján óriási meglepetésre az egyik leggyengébbnek tartott játékos, Jerzy térhetett vissza a Villába, míg a luxusbörtön „húzóembere”, Alekosz nagy riválisa, Béci búcsúzni kényszerült a valóságshow-tól.

A táncos fiú az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mondta, arra számított, hogy győztesen hagyja majd el a stúdiót a párbaj után, noha mindig is tisztelte az ellenfeleit. Nem gondolja azt, hogy túlzott magabiztossága lett a veszte, sokkal inkább úgy látja, hogy túl korán kiáltották ki potenciális győztesként lakótársai.

Béci szerint sorsszerű dolog volt, hogy ki kellett esnie, valamiért így kellett történnie, ő pedig ezt emelt fővel elfogadja.

A jövőjét illetően már most rengeteg ötlete van, a tánc mellett több új dologba is belevágna, többek között az énekesi pálya az, ami igazán közel áll hozzá, sőt azt tervezi, egy olyan újítással áll elő, ami még nem volt eddig a magyar zenei piacon.

AJÁNLOTT LINK:

Béci lett a vasárnapi Párbaj vesztese (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik