Szórakozás

Az alvó gyerek mellett pornózott a bébiszitter

Hogyan lehet megteremteni a luxuskörnyezetet egy pornófilmhez? Ha a főszereplője egy gazdag család nevelőnője. Linda Lane így tett szert egy villára Seattle-ben.

A hat éves kislány – akinek gondját viselte a felnőtt tartalmakat gyártó Lane – hamar megkedvelte a nyílt, 23 éves pornóst. Egy alkalommal Kim szülei, Ben és Sonja kilenc napig voltak távol kislányuktól, Linda ekkor érezte, hogy cselekednie kell.

Mihelyt a kicsi este elaludt, a stáb beköltözött a luxusvillába. Az XXX jeleneteket le is forgatták – olvasható a manna.ro oldalán.

Két hónappal a sikeres akció után Kim szüleit egy barátjuk világosította fel, hogy lakásukat pornófilm-stúdióként használták. A nevelőnő ellen azonnal panaszt emeltek a rendőrségen. “Hihetetlen, hogy mi történt a házban, amíg elutaztunk. Nem hiszem el, hogy alkalmaztam ezt a lányt. Komolynak és nagyon csendesnek tűnt” – mesélte az apa.

A rendőrség rövid vizsgálat után szabadon bocsátotta a pornószínésznőt. John Wilson rendőrőrnagy szerint a lány “nem követett el bűncselekményt, még akkor sem, ha morálisan igencsak bűnös”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik