Szórakozás

Ezer férfival feküdt le a 15 éves tini

A pornószakmát is sokkolta az az eset, ami egy 15 éves tinédzserrel történt, aki a floridai Palm Beachben lakó szüleitől szökött meg múlt év elején.

Sokat nem mélázott azon, hogyan keressen gyorsan sok pénzt, hamar rátalált a pornófilmek világára. Senki nem ütközött meg azon, hogy kiskorú, elég sugallatot kapott ahhoz, hogy 18 évesnek hazudja magát.

Rövid időn belül Charrida Smalley szakmája pénzt és hírnevet is hozott számára. Néhány plasztikai műtétre is futotta, felvette a Bieyanka Moore művésznevet, és minden ment olajozottan tovább.

A tiniben az elszántság, hogy minél több pénzt keressen, hatalmas volt. Naponta 12 órát dolgozott a filmstúdiókban, amíg sikerült megvennie egy villát Orlandóban. Mint kiderült, körülbelül ezer kollégájával feküdt le nagyon rövid idő alatt.

Időközben Charrida szülei a rendőrségen is bejelentették, hogy eltűnt a kislányuk, a rendfenntartók pedig nagy erőkkel keresni kezdték a tinit. Florida államot teleragasztották a lány fényképével.

Egy ilyen felhívásra reagált Charrida egyik kollégája, és hívta a rendőrséget. Többéves börtön várhat azokra, akik alkalmazták a 15 éves lányt – írja a manna.ro.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik