Szórakozás

VV Éva hisztirohamot kapott egy SMS miatt

"Ezért nem merek alapozó nélkül lenni, mert tudom hogy ocsmány vagyok" - üvöltötte magából kikelve a Törtető.

A Villalakók csak akkor tudnak szembesülni a nézők gondolataival, amikor hozzájutnak egy-egy napilaphoz és felolvassák az SMS-eket. Éva ezúttal nagyon rossz híreket kapott, az egyik üzenet küldője szerint púder nélkül 40 évesnek néz ki, és meg sem közelíti Anikót, aki fiatal és gyönyörű. Az amúgy is önértékelési gondokkal küzdő Törtető hisztirohamot kapott és hangosan zokogni kezdett; még Alekosz sem tudta megvigasztalni. Éva két könnycsepp között elárulta, mindig is utálta és rondának találta magát, ezért sem mer alapozó nélkül létezni.

A török sikersorozat, az Ezel, bosszú mindhalálig a Villába is megérkezett. A lakóknak szinkronizálniuk kellett egy-egy jelenetet. Miután leosztották egymás között a szerepeket, indulhatott a felvétel, ami Jerzy miatt igen sokszor leállt. Alekosz viszont profi volt és igen türelmetlen a nehezen artikuláló Szépfiúval szemben.

Anikó volt a következő a sorban, akinek bizonyítania kellett a konyhában a Vacsora csata hét alkalmából. Az este a kaszinó jegyében telt, azon belül is a pókerében. A Rosszkislány kuktája Béci lett, aki már a bevásárlásnál is segített neki. Anikó nem konyhatündér, ezt nem is titkolja. Ügyesen kerülte ki az étel elkészítésének azon mozzanatait, amiről még csak nem is hallott, ezeket a műveleteket Bécire bízta. Tárkonyos csirkeragu levest, kacsamellet ribizlis káposztával és piknikszeletet készített, utóbbi a desszert, ami egy sima nutellás palacsinta, mégis kifogott a szakácsnőn. A menüsor azonban nem sikerült olyan rosszul, mint ahogy a készítéséből gondolni lehetett volna. A vendégek el voltak ragadtatva. Anikó ötletességével és vendégszeretetével lenyűgözte a lakókat, így maximális pontszámot kapott.

AJÁNLOTT LINK:

ANIKÓ HAZÁRDÍROZOTT A FAKANÁLLAL A KASZINÓ-ESTEN (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik