Szórakozás

Kozso: nem akartam öngyilkos lenni

Óriási ijedtség támadt az énekes körül egy újságcikk miatt: kiderült, hogy agyvérzést kapott, és két héten át ápolták az intenzív osztályon, a legnagyobb titokban.

Kozso lebénult – ezzel a megdöbbentő hírrel a címlapján jelent meg csütörtökön az egyik hazai bulvármagazin. A cikket végigolvasva kiderült, nemcsak pletyka. Az énekes egy kórház sürgősségi osztályára került egy hónappal ezelőtt, komoly volt a baj. Egyes hírek öngyilkossági kísérletről is beszéltek, ezt azonban azonnal visszautasította az Ámokfutók frontembere. A többi hír viszont igaz – mindezt ő maga erősítette meg az Aktívnak.

„Én döbbentem meg a legjobban, hiszen, akik ismernek, tudják, hogy hihetetlenül életimádó ember vagyok, és eszem ágában nem lenne soha öngyilkosnak lenni, ráadásul nincs az életemben semmi olyan dolog, ami miatt én valaha ilyen buta és felelőtlen dologra szánnám magam” – mondta az Aktívnak Kozso.

A probléma egészen más volt: a 46 éves zenész édesapja születésnapjára készült, amikor hirtelen erős fájdalom hasított a fejébe. Az énekest kórházba vitték, két hétig feküdt a váci kórház intenzív osztályának egyik különszobájában, teljes titokban. Az orvosok alapos kezelésnek vetették alá, majd gyógyszeres kezelést kapott.

Kozso most már sokkal jobban van, fokozatosan tér vissza a munkába. A héten már egy kisebb fellépést is elvállalt, de azt ígéri, vigyázni fog magára, és visszavesz az eddigi pörgős tempóból.

AJÁNLOTT LINK:

Kozso nem akar öngyilkos lenni (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik