Szórakozás

Kozso köpennyel takarja el a kínos zsírpárnákat

A Szomorú szamuráj volt az egyetlen olyan játékos az Ezek megőrültek forgatásán, aki nem elégedett meg a sima latexruhával.

Kozsón agglegény életmódjának köszönhetően az utóbbi időben egyre több lett az úszógumi. 93 kilóról 106 kilóra hízott, családjai, barátai, csapattársai folyamatosan cikizték és bántották, ezért úgy döntött véget vet a nagy zabálásoknak, és szénhidrátmentes diéta fogott – írja a Bors című napilap. De addig is, míg a koplalásnak szemmel látható eredménye nem lesz, a TV2 Ezek megőrültek című műsorának forgatásain plusz ruhát visel, amely ápolja és eltakarja a felesleget.

Az énekes áprilisig 15 kilótól szeretne megszabadulni, és mindezt úgy, hogy állítása szerint egy percig sem kell éheznie, szénhidrátmentes édességet is majszolhat, sőt a zsíros dolgoknak sem megálljt parancsolnia, ugyanis azokat, mint mondja, gyorsan megemészti a szervezet. Az egykor a nádszál karcsú szamuráj tervei szerint az Atkins-diéta és egy elektromos zsírbontó módszer mellett heti ötször a konditerembe is ellátogat.

Bizony néha még a fitneszguruk sem képesek mindig, minden körülmények között betartani diétájuknak előírásait. Mint arról korábban beszámoltunk, Schobert Norbira 8 kiló szaladt fel az utóbbi évek alatt. A kétgyermekes családapa, aki január elsején, 78 kilónál döntött úgy, hogy leszámol az engedékenyebb életmóddal, és visszatér ismét szigorú étrendjéhez. Norbi fogyását az egyik közösségi oldalon mindenki figyelemmel kísérheti.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kozsó szégyelli mázsás testét (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik