Szórakozás

Készül az X-Faktor sztárjának első klipje

Sztevanovity Krisztián már a verseny alatt kinézte magának Shodeinde Dorkát és kiesése után fel is kereste, hogy dalt írjon neki.

Shodeinde Dorka gömbölyödő pocakkal, mosolygós kismamaként lépett az X-Faktor zsűrije elé a tehetségkutató első szériájának válogatásán és egy pillanat alatt lenyűgözte az ítészeket. A fiatal lány 9 hónapos terhes volt, amikor a legjobb 12 versenyző közé jutott, ahonnan végül hatodikként kellett távoznia, amikor elvesztette a párbajt Vastag Tamással szemben. Kiesése óta 4 hónap telt el, de Dorka élete és karrierje még csak most kezdődik igazán.

A rengeteg fellépés mellett kislánya, a kis Liza a legfontosabb az életében, aki végtelenül nyugodt baba, és egy rossza szava sincs, amiért anyukáját most egy kicsit nélkülöznie kell. Dorka a Reflektor magazinnak elárulta, még mindig zavarba jön attól, ha felismerik az utcán, de természetesen nagyon boldog, hogy karrierje beindult. Mint mondta, minden erejével azon van, hogy megvalósítsa az álmait, nemrég ráadásul egy óriási lehetőséget kapott: Sztevanovity Krisztián, vagy a művésznevén csak Symbienként ismert zeneszerző ír neki dalokat, aki dolgozott már többek közt Molnár Mártával és Lolával is.

Krisztián már az X-Faktor alatt tudta, hogy szeretne Dorkával együttdolgozni, de a sors csak később sodorta őket egymás közelébe. A stúdió munkálatok már megkezdődtek, hamarosan pedig az első klip is elkészül.


AJÁNLOTT LINK:

Készül Shodeinde Dorka első klipje (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik