Szórakozás

Kiszel Tünde eltitkolt esküvője

Amikor már azt hittük, semmi nem derülhet ki róla, újabb, megdöbbentő fordulat a naptárdíva múltjában.

A híresség először beszélt a Fókusznak az első, és egyetlen házasságáról, amely elsöprő volt, de különös módon ért véget.

Tünde állítja, nem titkolta, igaz soha nem is említette, hogy korábban ő már volt férjnél. Nem gyermeke apja volt az, aki a szívét elrabolta, és aki mellett egy év után elégedetlenkedni kezdett. Olyannyira, hogy a válást is ő kezdeményezte.

A naptárkészítés örökös bajnoka anno egy templomi misén ismerkedett meg a magas, szőke, kék szemű herceggel. Szerelem volt első látásra, öt hónap múlva Laci már meg is kérte Tünci kezét, aki boldogan igent mondott. A műsorvezető a házasságot követően pár hónapig imádta a boldog ara szerepét, főzött, mosott, takarított. Azonban egy év elteltével úgy érezte, mintha Laci gúzsba kötné őt, ezért harag nélkül különváltak útjaik.

A naptárdíva volt férjével a válás óta nem találkozott, szinte semmit sem tud róla. Tisztelettel és szeretettel gondol a Lacival eltöltött időszakra.

Tündét a válás után nem kerülte el Ámor nyila: Lukács László operaénekessel történő frigyének gyümölcse Donatellácska lett. Hunor, Luigi, Dávid és Csaba csupán egy röpke kis kaland volt. Azonban a vezetéknevét elhallgató Károllyal úgy tűnik, hogy révbe ért, most ő számára az igazi. A műsorvezetőnő mostani párjában a lelkét szerette meg, fél évig csak úgy randizgattak, egy éve fordult komolyabbra a dolog. Tünci jelenleg nagyon boldog, és valószínű nem mondana nemet, ha újra megkérnék a kezét.


AJÁNLOTT LINK:

Kiszel titkos esküvője (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik