Szórakozás

Megszületett Laky Zsuzsa kislánya

Európa szépe már lassan egy hónapja adott életet kislányának, Lucának, de mind ez idáig a családnak sikerült titokban tartani a kis jövevény érkezését.

A pici és az édesanya is jól vannak, annak ellenére, hogy a kislány a vártnál korábban, éppen nőnapon érkezett.

“Reggel hat órakor jelentkeztek az első fájások, és délután fél négyre már a karomban tarthattam a kislányunkat. Az orvosok azt mondták: ritka az ilyen zökkenőmentes szülés, különösen úgy, hogy sem gátmetszést, sem pedig érzéstelenítést nem kértem” – nyilatkozta az Új Ásznak Laky Zsuzsi, akivel férje mindvégig bent volt a szülőszobában.

Az újdonsült apuka, a brazil dzsúdzsucu-bajnok, Dietz Gusztáv derekasan helytállt, és mindent aprólékosan dokumentált mind kamerával, mind pedig fényképezőgéppel. A kis Luca egyébként fantasztikus baba, éjszakánként csak kétszer ébreszti fel szüleit.

Zsuzsi és Guszti két és fél éve vannak együtt, és tavaly szeptemberben fogadtak egymásnak örök hűséget. A szépség párja már korábban elmondta, hogy megtalálta azt a nőt, akit anyaként is szeretne maga mellett látni, így már csak a babán múlt, hogy mikor érkezik. A fiatalok nagy családot szeretnének, úgyhogy 3 csöppségig meg sem állnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik