Szórakozás

Kate és Vilmos: dugig teltek az ajándékboltok

Ahogy közeleg Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i esküvője, egyre jobban fogynak a nagy nappal kapcsolatos emléktárgyak.

Széles választékból válogathatnak az érdeklődők a londoni Queen’s Gallery emléktárgyboltjában az esküvőre készült porcelán dísztárgyakból, kávéskészletekből, ezüstkanalakból, könyvekből és ünnepi bélyegekből. Az igazán elkötelezettek még a szertartásra és az azt követő fogadásra szóló meghívó másolatát is megvehetik maguknak, igaz, azzal valószínűleg nem engedik majd be őket a rendezvényre.

Megteltek a brit főváros más ajándékboltjai is a nagy nappal kapcsolatos tárgyakkal: a hűtőmágnestől kezdve a képregényen és parfümön át az esküvői Lego-készletig szinte minden kapható. A vevők körében népszerű a Love Hearts Sweets cukorkák ünnepi kiadása, és a Vilmost és Kate-et ábrázoló Pez cukorkatartó, de valószínűleg sokan várják április 21-ét is, amikortól megvehetik a 750 ezer darab, az esküvőre kiadott tömegközlekedési Oyster kártya egyikét.

Vannak ugyanakkor az esküvőre készült merészebb termékek is: a Crown Jewels brit óvszergyártó cég például Vilmos és Kate arcképével díszített, ünnepi csomagolású kondomokat kínál. Az emlékóvszer a cég ajánlója szerint a herceg erejét és a menyasszony érzékenységét egyesíti magában.


Azoknak viszont, akik már viszolyognak a hercegi esküvő körüli felhajtástól, Lydia Leith brit dizájner kínál megoldást a problémáikra. A tervező a repülőgépeken használatos hányózacskók mintájára készített esküvői papírtasakot, amelyre jó tanácsként azt nyomtatta: “Tartsa kéznél 2011. április 29-én!”


Ajánlott videó

Olvasói sztorik