Szórakozás

Stadler szívesen alkalmazná a raboskodó Stohlt

Mivel a vállalkozónak virágzó ruha és minden egyéb kereskedése van, munkát ajánlana a színésznek.

Múlt csütörtökön hirdettek első fokon ítéletet Stohl András ügyében: két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott. A színész – ha másodfokon is bűnösnek találják – a rabok között csak szanatóriumként említett kecskeméti büntetés-végrehajtási intézménybe is kerülhet, oda, ahol a volt akasztói vállalkozó, Stadler József is bűnhődött.

A juhászból lett vállalkozó közel két évig élvezhette ennek a luxusbörtön lebilincselő vendégszeretét, így pontosan tudja, mi várhat itt Stohl Andrásra: kevesebb fogvatartott, jó magaviselet esetén pedig még haza is látogathat. Ebből az intézetből még dolgozni is kijárhatnak a rabok. És mivel Stadlernek virágzó ruha és minden egyéb kereskedése van, szívesen alkalmazná is a színészt. Sőt a börtönkoszttól is megkímélné, finom falatokkal jutalmazná alkalmazottját.

Ha Stohl Andrást jogerősen is börtönbüntetésre ítélik, valószínűleg a budapesti Nagy Ignácz utcai börtönbe kell bevonulnia. A színésznek azonban, mint első bűntényesnek, jó esélye van arra, hogy a bíróság fogházra csökkentse a börtönbüntetését. Ennek köszönhetően pedig jó magaviselettel, három hónap után kérvényezheti, hogy a luxusellátásnak számító kecskeméti, úgynevezett „parkettás” börtönbe kerüljön. Azért nevezik így, mert a zárkák helyett parkettás szobák vannak, amit az elítéltek kedvükre berendezhetnek saját használati tárgyaikkal, akár tévével is. Itt naponta fürödhetnek, telefonálhatnak és internetezhetnek is.

Stadler József természetesen nem titkolja, üzleti fogásnak is kitűnő lenne a műsorvezető alkalmazása, de azért ő is szívesebben nézné őt a színpadon, mint a ruhakereskedésben, a pult mögött.

Ha nem enyhítenek a színész mostani büntetésén, akkor is jó magaviselet esetén, egy év hét hónap után szabadulhat.

AJÁNLOTT LINK:

Standler munkát adna Stohlnak raboskodása alatt (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik