Szórakozás

Stohl András megrendítő vallomása

A színész a Fókuszban válaszolt először a mindenkit érdeklő kérdésekre, a balesettel, a gyermekeivel, a drogokkal és a lehetséges börtönnel kapcsolatban.

Fél évvel a balesete után interjút adott Stohl András a hétfő esti Fókuszban, ahol nyíltan válaszolt a legrázósabb kérdésekre is.

A színész tudja, hogy nagyot hibázott, és nem is akar kibújni a felelősség alól. Tisztában van vele, hogy tettére nincs mentség, és ha valaki az ő szeretteinek okozna ilyen kárt, valószínűleg ő sem bocsátana meg hamar.

Stohlnak a baleset óta megváltozott az élete: nincs autója, nem jár vadászni, minden téren visszafogta magát. Dolgozik, mert a munka segít elterelni a gondolatait. Mint mondta, soha nem fogja elfelejteni a történteket, örökre az emlékezetébe vésődtek a tragédia percei.

Mivel kábítószert fogyasztott, elterelő kezelésre kell járnia, hat hónapon keresztül kéthetente kell felkeresnie egy szakembert, ezt törvény írja elő.

Stohl a Fókusznak azt mondta, nem akar zárt tárgyalást, mert nem szeretné, ha az emberek azt hinnék, hogy bármit is el akar titkolni. Újságírók előtt akar vallani, mert ez az egyetlen lehetősége, hogy hiteles maradjon, és hogy tovább élje az életét.

Számol azzal, hogy letöltendő börtönbüntetésre ítélik, de egyúttal retteg is attól, hogy börtönbe vonuljon. Mint mondta, ő már most büntetett előéletű, és ez már örökre így is marad.

AJÁNLOTT LINKEK:

Stohl András kitárulkozott (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik