Szórakozás

Meglepetések sora a Csillag születik első válogatásán

Hernádi Juci szemébe többször csaltak könnyeket a versenyzők, de előfordult, hogy a meglepettségtől alig bírt megszólalni a zsűri.

Szombaton este kezdetét vette az RTL Klub új szuperprodukciója, a Csillag születik harmadik szériája. Az önjelölt kiscsillagok számtalan kategóriában indulhattak a továbbjutásért, azonban nem minden előadás volt alkalmas arra, hogy megkapja a lehetőséget a visszatérésre, de jelentkeztek olyan indulók, akik ötletességükkel, érzelmeikkel, bátorságukkal elnyerték a zsűritagok elismerését. Ilyen volt a Funky Mamák vidám, laza produkciója, ami könnyeket csalt Hernádi Judit szemébe, de a zsűri nem engedhette tovább a táncoló és fekete napszemüvegben feszítő nagyikat.


A harmadik Csillag születikbe jelentkezőkön érezhető volt a korábban felfedezett kiscsillagok vagy épp az X-Faktor énekeseinek hatása. Voltak, akik Varga Viktort, Vásáry Andrét vagy Veres Robit, alias MC/DC-t próbálták utánozni, de nem jártak sok sikerrel. A válogatás leggyakrabban visszatérő „himnusza” pedig a Quimby balladája, a Most múlik pontosan volt, amelyet később a Csík zenekar, majd Janicsák Veca tett még ismertebbé. Sok-sok értékelhetetlen produkció után színpadra lépett a kínai származású, de hazánkban született, 15 éves Timi Chen és olyan szépen énekelte el kínaiul a Most múlik pontosan-t, hogy a zsűri elvarázsolva szórta az igeneket a megilletődött lánynak.

De a meglepetések sorának itt még nem volt vége. Amikor a testépítő edző, Buzás Viktor a mikrofon mögé lépett, hogy egy operaáriával kápráztassa el a zsűrit, Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós sok mindenre számított, de arra nem, hogy az izomkolosszus profi produkcióval bizonyítja, hogy helye van a tehetségkutatóban. Akárcsak a Svédországból hazatérő Mr. Joe esetében, aki szeretetet ígért a zsűrinek, amikor megkérdezték tőle, mire számíthatnak az előadás alatt. A rekedtes hangú énekes kitette a szívét a színpadra és sikert aratott.

Farkas György Gyula rap kategóriában indult, egy gyógyszergyártó cégnél dolgozik, de nem ez volt a fiatalember igazi különlegessége. A korábban epilepsziában szenvedő fiúnak maradt egy öröksége betegségéből: a dadogás. De míg beszélni nehéz neki, addig rappelés közben egyetlen betű sem akasztotta meg előadását, alaposan össze is zavarta ezzel Szirtes Tamást, végül a zsűri őt is továbbjuttatta a versenyben.


A 18 éves Szabó Ádám harmonikával indult és úgy szólaltatta meg hangszerét, hogy senkiben nem maradt kétség, visszaengedje-e őt a zsűri a következő fordulóra.

A válogatón a táncos produkciók is remekeltek. Az Everdance tánccsoport vezetője korábban az ugyancsak tehetségkutatót megjárt 4 For Dance-szel táncolt. Az Everdance produkciója több stílust ötvöz, bár stepcipőben vonultak be a színpadra, előadásukban néptáncelemek is felbukkantak.


A házaspár, Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercédesz táncos produkciójának különlegessége az akrobatikus és balettelemekben rejlett, Hernádi Judit csodálatosnak értékelte a produkciót.

AJÁNLOTT LINK:

RITMUSRA, ERŐRE ÉS DÖBBENETRE ÉPÍTETTEK A CSILLAG SZÜLETIK VERSENYZŐI (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik