Szórakozás

Megvannak az első kiscsillag-jelöltek

Hernádi Juci szemébe többször csaltak könnyeket a versenyzők, de előfordult, hogy a meglepettségtől alig bírt megszólalni a zsűri.

Több ezer jelentkező, színes ruhák és még színesebb egyéniségek után leszűkült a kör. A Hernádi Juditból, Oroszlán Szonjából, Szirtes Tamásból és Fáy Miklósból álló zsűri elé járult sok önjelölt és igazi tehetség, akiknek rengeteg nevetés, döbbent pillanat és könnycsepp között mondták ki a továbbjutást jelentő igent vagy az álmokat szétfoszlató nemet. A Csillag születik első adásában felbukkannak énekes és táncos produkciók, erejükre vagy épp szépségükre építő művészjelöltek és műfajilag meghatározhatatlan előadások is.

A műsorban nincsenek műfaji kötöttségek és életkori korlátok, bárki, bármilyen kategóriában bizonyíthatja tehetségét. Az már korábban kiderült, hogy a legfiatalabb mindössze hat, a legidősebb pedig 78 éves, de a tehetség valóban sokszínű, hiszen az énekes és a táncos produkciókon túl sokan választottak prózai kategóriát. Vers- és prózamondó, 13 éves stand-up comedy-s is a szerkesztők elé állt, utóbbi ráadásul a GPS működéséről tartott kiselőadást. Ügyességben sem volt hiány: labda- és tűzzsonglőrök, tangóharmonikás is megmutatta, nem csupán énekléssel lehet kitűnni.

A Csillag születik harmadik szériája április 2-án, szombaton 20 óra 30 perckor rajtol az RTL Klub képernyőjén.


AJÁNLOTT LINKEK:

Ritmusra, erőre és döbbenetre építettek a Csillag Születik versenyzői (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik