Szórakozás

Új külsőt kapott az X-Faktor sztárja

Ifj. Bodnár Attila komolyan gondolja a zenei karriert, még olyanra is képes a sikerért, amire nem is gondolnánk.

Kifejezetten drámai módon indult Ifj. Bodnár Attila X-Faktoros története. A fiú akkor még utcazenélésből tengődött és híres édesapjával sem tartotta a kapcsolatot. Mostanra azonban nemcsak a család verődött össze, de Attila külseje, sőt, még a neve is megváltozott. Az egykori utcazenész pedig valóban komolyan gondolja a zenei karriert, édesapjával közös célja, nem kevesebb, mint bejutni az X-Faktor külföldi adásaiba.

Szó mi szó Attilát nem azért jegyeztük meg az X-Faktorból, mert olyan volt, mintha egy divatkatalógusból lépett volna ki, úgyhogy most úgy döntött, valóban ráfér egy erős külső vakolás. Hajas László mesterfodrász egy trendi, rocker frizurát varázsolt a fiú fejére.

Attilát egyébként mostantól junior Bodnár Atesznak hívják. Ez az ő, és az egyszemélyes menedzsment, azaz édesapja kifejezett kérése, hogy könnyebb legyen megkülönböztetni őt szintén neves apjától. Egyébként neki és zenekarának, a Beatrock projectnek is lassan beindul a szekér. Az idősebbik Bodnár pedig, ahogy ígérte, azóta is valóságos keresztapaként áll fia zenekara mögött: dalokat ír, koncerteket szervez. Az „Ilyen a sors” pedig már valódi sláger lett, alig pár hét alatt a zenei csatornák és a rádiók egyik kedvence is. Sőt, már megszületett az angol verzió is – „This is your life”, ami annyit tesz: „Ez az életed”.

AJÁNLOTT LINK:

Boidnár Ateszt újravakolták (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik