Szórakozás

Alekosz kéjlakjában minden a szexről szól

A Villa Okostojása nem kockáztat, ha lányt csábít az ágyába. Mindent pontosan előre megtervez.

Igazi kéjlakra számíthatnak Alekosz leendői barátnői, ha majd beköltöznek a luxusbörtönbe, a görög csődör ugyanis kellő precizitással és nagy műgonddal készül fel a csábításra, majd az azt követő – általa remélt – szerelmi légyottra. Semmit nem bíz a véletlenre, az ételeknek, az italoknak, a zenének, sőt még a világításnak is fontos szerepe van szerelmi forgatókönyvében – írja a Bors című napilap.

KÉPREGÉNY

Alekosz édesapja a lapnak elárulta, fia hatalmas takarításba kezd, ha hölgyvendéget vár a házhoz, porszívózik, rendet rak, szellőztet, még a könyveket is glédába állítja a polcokon. Ezután szendvicseket készít, amelyeket tálcán szolgál fel. Majd előveszi az italokat: konyakot, pálinkát, vörösbort, fehérbort. Általában előre tájékozódik, hogy mi a hölgy kedvenc itala. Ha az illető dohányzik, Alekosz különféle márkás cigarettákat szervíroz a legjobb fajtákból – mesélt fia csábítási szokásairól Tibor.

A szexkiborg általában Demjén Ferenc, Kern András, Szekeres Adrien, az LGT, a Korál, Balázs Fecó és Király Linda romantikus dalaival hangolja engedékenyebbé a lányokat, akik állítólag nagyra értékelik Alekosz buzgóságát és törődését.

Alekosz életében barátai szerint jöttek-mentek a nők. Ezt édesapja sem tagadja, aki a lapnak azt is elárulta, fia bárhol, ahol nő van, ott próbálkozik. Utcán, szórakozóhelyen, közértben és az újságosnál is könnyen ismerkedik, olykor pedig még az is előfordult, hogy egyszerre két nővel állított haza.


AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: forgatókönyv szerint szeretkezik Alekosz (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik