Szórakozás

Kedvese megkérte VV Szandika kezét

Gotti a NekedValó élő adásában tette fel a nagy kérdést a Plasztik cicának.

Múlt héten számoltunk be róla, hogy a Villa egykori kebelcsodája alig hogy kiesett a valóságshow-ból, máris megtalálta a boldogságot. Szandika a rabsága alatt figyelt fel egy fotó alapján lakótársa, Gombi barátjára, Gottira, így a plasztikai sebész után, második útja azonnal a fiúhoz vezetett. A fiatalok alig töltöttek együtt kicsivel több, mint 72 órát, de a Fókusz kamerái előtt már úgy nyilatkoztak, hogy ez bizony szerelem a javából, és egy másodpercre sem szívesen engedik el egymást. Szandika pár nappal ezelőtt azonban mégis azzal sokkolta a bulvársajtót, hogy 5 nap után szakított kedvesével, mert úgy érzi, mégsem szerelmes. Ma pedig már arról írtak a bulvárlapok, hogy a Plasztik cica újra egy párt alkot a korábban testőrként dolgozó férfival. És aki azt hitte, hogy ezt már nem lehet fokozni, tévedett.

KÉPREGÉNY

A NekedValó hétfő délutáni adásának vendége ugyanis az újdonsült szerelmespár volt. Gotti elérzékenyülve mesélt első találkozásukról, és már-már könnybe lábadt szemmel rebegte, szerelmes Szandikába. Bár alig több, mint egy hete ismerik egymást, és jól tudja, hogy a Plasztik cicának rengeteg hibája van, ő elfogadta ilyennek, és úgy érzi, vele le tudná élni az egész életét. Gotti ezért nem is húzta tovább az időt, élő adásban tette fel szerelmének a nagy kérdést: hozzá megy-e feleségül.

Szandika a hirtelen jött lánykéréstől szinte szóhoz sem jutott, de még mielőtt válaszolhatott volna, behívták a következő vendéget, Gotti volt barátnőjét, aki azért jött, hogy felnyissa a volt villalakó szemét, és elmondja neki, milyen ember is igazából a hősszerelmes testőr. A lány állítása szerint Gotti minden barátnőjével elhiteti, hogy halálosan szerelmes, de igazából emögött semmi érzelem sincs, mert tetteit sokkal inkább az érdekei vezérlik. A volt kedves pár hónappal ezelőtt még a férfi menyasszonya volt, de végül Gotti SMS-ben szakított vele, arra hivatkozva, hogy külön utakon kell folytatniuk, mert pénzt kell szereznie.

Szandika nem jött zavarba a kiderült titkok hallatán, de azt kijelentette, hogy nem fog pénzt adni Gottinak, és eltartani sem fogja, a lánykérésre pedig egy határozott nemmel felelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik