Szórakozás

Teljes titokban zajlott a hercegi legénybúcsú

Elbúcsúzott a legényélettől az esküvőjére készülő Vilmos brit trónörökös.

A hétfői brit sajtó szerint a legénybúcsún Vilmos “hozzávetőleg húsz” barátja vett részt. A The Daily Telegraph című vezető konzervatív brit napilap által idézett találgatások szerint a bulit Károly herceg egyik keresztfia, Hugh van Cutsem szüleinek norfolki birtokán tartották. Az arisztokrata földbirtokos család sarja Vilmos jó barátja.

A legénybúcsút a fiatal trónörökös egy másik közeli barátja, Guy Pelly és Vilmos öccse, Harry herceg közösen szervezte.

A titkolózás olyan jól sikerült, hogy ezúttal a mindig mindenhol jelen lévő lesipuskás fotósok is hoppon maradtak.

Az előzetes tervek egészen más jellegű legénybúcsúról szóltak. Vilmos és barátainak csapata eredetileg a vadregényes természeti szépségeiről világhírű délnyugat-angliai Devon megye egyik tengerparti vízisport-paradicsomában töltötte volna a hétvégét, és már le is foglalták a szálláshelyeket. A hír azonban kiszivárgott, és a környéket azonnal megszállták az újságírók és a fotósok, úgyhogy ezt a tervet biztonsági okokból végül törölték.

A londoni rendőrséget azonban most már leginkább az egy hónap múlva esedékes világraszóló trónörökösi esküvő biztonsága aggasztja, különös tekintettel arra, hogy anarchista csoportok nyíltan az esemény megzavarására készülnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik