Szórakozás

Megtámadták a Zámbó-tragédia szemtanúját

Hulé Évát a Körúton vették körbe kopasz, tetovált fiatalok, akik követelték, árulja el, hogyan halt meg a Király.

Félelem költözött a tíz évvel ezelőtti Jimmy-tragédia egyetlen szemtanújának szívébe, miután pár napja csak a lélekjelenlétének köszönhette, hogy pofonok nélkül megúszott egy támadást.

Hulé Éva kerekes székkel is csak nehezen közlekedik, egyik lábát ugyanis teljesen, míg a másikat részben elvesztette, így csak nagyon ritkán adatik meg számára, hogy a friss levegőn, netán napon legyen. Pár nappal ezelőtt úgy döntött, kimozdul szűkös, sötét lakásából, hátha erőre kap a napsütésben. Ápolójával épphogy kiértek a Körútra, amikor egy kisebb bandával találták szembe magukat, akik pocskondiázni és üvöltözni kezdtek az idős asszonnyal, majd azt követelték, árulja el, hogyan halt meg Zámbó Jimmy.

Hulé Éva elmondása szerint még a vér is megafygott az ereiben, úgy megrémült. A fiatalok pár perc elteltével, miután észrevették, hogy már egyre többen nézik őket az utcán, szerencsére felhagytak a szemtelenkedéssel és odébbálltak – mesélte az Új Ásznak a megalázó helyzetet az egyetlen szemtanú.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!