Szórakozás

5 milliót követelnek Jimmy halálának szemtanújától

Bíróságon pereskedik Hulé Éva és Zámbó Edit.

Szerdán megkezdődtek a tárgyalások abban a perben, amit Zámbó Jimmy özvegye, Edit asszony indított a Király egyik legnagyobb rajongója ellen. A pereskedésre pedig azért került sor, mert Hulé Éva korábban azt nyilatkozta, Zámbó Editnek köze volt a kivételes tehetségű énekes halálához.

Hulé Éva azonban egészségügyi okok miatt nem jelent meg a tárgyaláson. Az Aktívnak azt mondta, mivel kerekesszékhez van kötve, nem tud egyedül közlekedni, és nem volt, aki elvigye a bíróságra, ezért kérelmet adott be, hogy a következő tárgyalást a saját, negyven négyzetméteres lakásán tartsák meg, és szeretettel vár mindenkit, beleértve Edit asszonyt is.

Már több mint fél éve, hogy Jimmy halálának szemtanúja megváltoztatta kilenc évvel ezelőtti tanúvallomását, mely szerint nem az énekes húzta meg a ravaszt. Az ügyészség először elutasította Hulé Éva új vallomását, de a fellebbezés után végül mégis nyomozást indították emberölés alapos gyanúja miatt. Nem sokkal ezután Zámbó Edit rágalmazás miatt feljelentette az asszonyt, ugyanis Hulé a TV2 Mokka című reggeli adásában megnevezte őt, mint Jimmy halálának felelősét.

A Király özvegye ötmilliót követel a nincstelen Hulé Évától a neve bemocskolása miatt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Edit asszony ötmilliót követel a nincstelen Hulé Évától (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik