Szórakozás

Liz Taylor levélben köszönt el utolsó férjétől

Noha csak múlt hét szerdán hunyt el, Elizabeth Taylor már tavaly megírta búcsúzó szerelmeslevelét utolsó férjének, Larry Forensky-nek.

A levélről Forensky nővére, Linda Untiet számolt be a sajtónak. „Elizabeth tavaly évvégén írt egy levelet Larry-nek, amiben arról beszélt, hogy mennyire szereti őt. Szerelmes levél volt, de mintha így akart volna elbúcsúzni tőle” – nyilatkozta a hölgy.

Taylor és Forensky 1991-ben találkoztak, amikor mindkettőjüket a Betty Ford rehabilitációs klinikán kezelték. A színésznő 20 évvel volt idősebb az építési vállalkozóként dolgozó férfinél, és élete végéig 4,800 dollár apanázst utalt neki havonta, hogy hozzájáruljon a hollywoodi élet költségeihez.

„Liz nagyon nagyra tartotta, hogy Larry sosem beszélt róla nyilvánosan. Az utolsó pillanatig barátok voltak, és Liz az utolsó pillanatig szerette őt. Azért lett vége, mert Larry nem akart többé Mr. Elizabeth Taylor lenni. Liz pedig cserébe lehetővé tette neki, hogy ne kelljen dolgoznia, hogy csak saját magára tudjon koncentrálni. Liz nagyra becsülte a barátait, és Larry mindenképpen az egyik legjobb barátja volt” – avatta be a Britain’s Mailt Linda Untiet.

AJÁNLOTT LINKEK:

Taylor búcsúlevelet írt utolsó férjének – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik