Szórakozás

Csillag születik 3: újdonságokkal indul a show

Az első válogatóról már 3 igen szavazattal is tovább lehet jutni, a korábbi 4 igen helyett.

Jól bevált zsűrivel és egy új műsorvezetővel várja az új tehetségeket tavasszal a harmadik Csillag Születik. Stohl András helyett Nagy Sanyi áll majd Ördög Nóra mellett, akit már különböző produkciókból ismerhetünk.

Csütörtökön végre kiderült, kikből áll majd a Csillag születik harmadik szériájának zsűrije. Jó csapaton ne változtass – ezt a szabályt ismerve, a műsor készítői ismét az előző műsor ítészeit kérték fel, akik örömmel vállalták a kihívást.

Az előző Csillag születik döntőjét 2009 decemberében három millió néző szeme láttára, Tabáni István nyerte, aki a csütörtöki sajtótájékoztató díszvendége volt. Eljött az első évad győztese, Utasi Árpi és még jó néhány korábbi kiscsillag is. A műsorban több újdonság is lesz, az egyik, hogy az első válogatóról már 3 igen szavazattal is tovább lehet jutni, a korábbi 4 igen helyett.

A másik nagy kérdés az volt, hogy miután Stohl András bírósági tárgyalása miatt nem vállalta a műsorvezetést, ki lesz Ördög Nóra partnere a műsorban.

A bejelentés előtt egy héttel a legnagyobb titokban fotózták Nórit és Sanyit, akik korábban csak egyszer találkoztak. A 34 éves műsorvezetőt egy válogatás után kérték fel a Csillag születik vezetésére, amit pályája egyik legkomolyabb lehetőségének tart.

A Csillag születik óta, az elmúlt másfél évben a zsűri tagjai tartották a kapcsolatot és figyelték az egykori versenyzők sorsát is. Oroszlán Szonja és Hernádi Judit legtöbbször egy edzőteremben találkoztak, Hernádit pedig Szirtes Tamás rendezte egy vígjátékban, a Játékszínben.

Hernádi Judit továbbra is látható a Heti hetesben, de az ő életét is színházi munkái határozták meg. Szonja kalandos 1,5 évet tudhat maga mögött. Bejárta a fél világot és közben magára is tudott koncentrálni, ennek hatására úgy érzi, sok mindenben megváltozott. Fáy Miklós továbbra is az egyik első számú kritikusa hangversenyeknek és színházi előadásoknak.

Jövő héten már megkezdődnek a szuperprodukció első epizódjainak forgatásai és a tavasz beköszöntével már az egész ország megismerheti az új kiscsillagokat.

AJÁNLOTT LINKEK:

Meglepetéssel és új műsorvezetővel indul a show (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik