Szórakozás

Chris Brown kiborult a Good Morning America stúdiójában

Brown annyira kiakadt a műsorvezető kérdésein, hogy kidobott egy széket az ablakon.

Az énekes kedd reggel volt hivatalos a műsorba, alapvetően azért, hogy legújabb lemezének promóciót csináljon. A házigazda Robin Roberts azonban elsősorban a popsztár exbarátnőjéről, Rihannáról szeretett volna hallani, valamint arról az incidensről, amikor Brown bucira verte a hölgy fejét.

Brown egyébként kimondottan jól viselkedett a reggeli műsor felvételén (már majdnem azt hihettük, hogy használt a barátnőverés után előírt dühkezelési szeminárium), és többször megkérte a házigazdát, hogy legyen szíves az új albumra koncentrálni, ne pedig egy olyan botrányra, ami két évvel ezelőtt történt.

A sztori maradékát már csak beszámolókból ismerjük, mivel a lényeg már nem a kamerák előtt történt: Brown állítólag üvöltve rohant ki a felvétel után a stúdióból, a kiabálást pedig az öltözőjében is folytatta, aminek az lett a vége, hogy a sminkes-fodrász stáb riasztotta a biztonságiakat. Az incidens csúcspontján Brown el jól irányzott mozdulattal kihajított az öltözője (csukott) ablakán egy széket, majd úgy ahogy volt, félmeztelenül távozott az épületből.

Brown az eset után Twitter-oldalán is dühöngött egy sort: „Annyira unom, hogy az emberek mindig felhozzák ezeket a múltbeli szarságokat! Bezzeg Charlie Sheent meg a többieket imádjuk a saját szarságaik miatt!” Az ingerült hangú bejegyzést azonban gyorsan lecserélték egy kezelhetőbbre: „Minden rajongómnak! Ez az album nektek, és csak nektek szól. Mindenki másból elegem van, komolyan!”

AJÁNLOTT LINKEK:

Chris Brown kitört egy ablakot a GMA stúdiójában – angolul (Jezebel)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik