Szórakozás

VV Szandikára rátalált a szerelem

A Plasztik cica Gombi testőrével alkot egy párt. A fiatalok nem vesztegették az idejüket, már össze is költöztek.
KÉPREGÉNY

Szandika a Villában ugyan még börtönben ülő barátja, Kiki nevét szajkózta, amint kijött a luxusbörtönből, a plasztikai sebész után második útja már egy másik férfihoz vezetett. A kebelcsoda a rabsága alatt figyelt fel egy fotó alapján lakótársa, Gombi barátjára, aki szintén kiszemelte a valóságshow-hőst, így Szandika szabadulása után rögtön egymás karjaiban kötöttek ki és azóta is sülve-főve együtt vannak.

A Plasztik cica a NapiÁszOnline-nak elárulta, egy délutáni adás felvételén találkoztak először, bemutatkoztak, telefonszámot cseréltek, Szandika pedig azóta is a férfinál van. Állítása szerint óriási a szerelem közöttük, és Sanyi sem bánja, hogy már nem nála tölti minden szabad percét.

Azonban nemcsak Szandika, lovagja, Gotti is teljesen elvarázsolódott az új szerelemtől. Az internetes portálnak elárulta, már a ValóVilág alatt eldöntötte, hogy mindenképpen megszerzi magának a Plasztik cicát, nem is vesztegette sokáig az idejét, az első randi után lement Tökölre a lányért és felhozta magával Budapestre, hogy együtt éljenek.

Szandika álma pedig ezzel végre valóra vált, rátalált hercegére, aki vagány és nagyon kedves vele. Gotti egyébként a Tabu Tv munkatársa.

AJÁNLOTT LINK:

Szandika összejött Gombi bodyguardjával (NapiÁszOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik