Szórakozás

VV Szandika új orrot és új fogakat szeretne

A Plasztik cica már a Villában is hangoztatta, hogy elégedetlen a külsejével: orrát turcsinak, fogsorát egy átoknak tartja.

Szandika nem vesztegette az idejét, amint kiszabadult a luxusbörtönből rögtön egy plasztikai sebész rendelőjébe vezetett az útja. A Plasztik cica a mellével, az orrával és a fogsorával nincs kibékülve, így dr. Révész Zsolt segítségét kérte a szépészeti fullszervíz lebonyolításához. Az egykori villalakó véleménye szerint keblei a műtét óta túlságosan megereszkedtek, de mivel felvarratni nem akarja őket, nagyobb implantátum pedig nem javallott, az orvos szerint nem marad más lehetőség, egyelőre el kell fogadnia a mostani helyzetet.

Az orrát illetően azonban nem alkuszik, mindenképpen meg akarja műtetni. Túlzott ajakfeltöltésének köszönhetően ugyanis optikailag megrövidült az orra, és emiatt egy kicsit turcsinak tűnik. Szandika a Tabu Tv riporterének elárulta, továbbra is hű marad a nevéhez, és mindent, ami természetes, elutasít.

A plasztikai sebész után rögtön egy budai fogászati klinikára sietett, hogy rendbe rakassa és pótolja a rést a felső fogsorán. Mint mondja, már eddig is rengeteg problémája volt a fogaival, soha nem olyanok, mint amilyennek szeretné őket, ezért egy teljesen új fogsort akar, hogy soha többet ne kelljen még csak a rendelő környékén se megfordulnia.

AJÁNLOTT LINK:

Szépészeti fullszerviz! VV Szandika újra plasztikáztat, Sanyi kiakadt (Tabu Tv)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik