Szórakozás

A legnehezebb hét elé néznek a Villalakók

Divatbemutató hulladékokból, őszinteségi játék és két kegyetlen kiképző várt a lakókra a jótékonysági show után.

A Villalakóknak hulladékokból kellett ruhákat készíteni és egy házi divatbemutatón felvonulni benne. Jerzy nyitotta a show-t, aki jóval több pontot kapott annál, mint amennyi textil fedte a testét. Béci breakelt egy keveset zsákokból készült öltözékében, Laci viszont kardozott spártai ruhájában. Alekosz Rambóra vette a figurát növényekkel a fülén, osont, kúszott és mászott, majd fakést szorított Béci nyakához és előadott egy jelenetet. Anikó a jövő Playboy-nyuszijaként vonult fel, ő volt a lány az űrből, de Alekosznak nem tetszett eléggé, ezért lepontozta az alumínium-öltözéket. Gigi bantus ruhát viselt tele „gyümölcstartozékokkal” rázta a fenekét. Éva orosz földművelő jobbágyként vonult be egy gyümölcsöskosárral a kezében.


A még játékban lévő lakók már eléggé jól ismerik egymást ahhoz, hogy pontozni tudják a másik jó és rossz tulajdonságait. De ezúttal nemcsak értékelni kellett, hanem viselni is a rájuk legjellemzőbb tulajdonságokat póló és fejkendő formájában. Miután mindenki beöltözött, az igazsághintában magyarázták meg egymásnak, hogy mit miért gondolnak a társukról és arra is lehetőséget kaptak, hogy megvédjék magukat.

A tulajdonságok viselését egy igazi őszinteségi játék követte, ahol kiderült, hogy Gigi és Jerzy szexeltek egymással a kameramentes óra alatt. Ezt a többiek nem tudták, így eléggé felcsillant a szemük az új „pletyka” hallatán. Alekosz számára is eljött a pillanat, hogy elmondja, hány százalékkal nyert Gombi ellen és azt is elárulta, hogy Lacit vinné ki párbajozni legközelebb. Éva már azon gondolkodik, hogy nem merné Jerzyt kihívni, mert szerinte a nézők megsajnálták a jótékonysági héten, amikor kiderült, hogy milyen nehéz körülmények között nőtt fel, Gigivel pedig már nem szeretné megmérettetni magát.

A jótékonysági hét után igazán kemény napok következnek a Villalakóknak. Hétfő hajnalban két katonai kiképző rontott be a hálóba, hogy „kirugdalja” őket az ágyból és kizavarjanak mindenkit az udvarra a kiképzés megkezdésére. A military hétnek senki nem örült, egyenesen rettegnek a rájuk váró héttől, amit két parancsnok úr felügyelete alatt fognak végigcsinálni. Bár a kiképzők durvák voltak, a lakók elég sokat kacarásznak, de ellentmondani senki nem mert. De azért Éva kilátásba helyezte, hogy rá biztosan sok büntetés vár majd, mert ki fogja nyitni a száját.

AJÁNLOTT LINK:

KŐKEMÉNY KATONAI HÉT KEZDŐDIK A VILLÁBAN (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik