Szórakozás

Mel B gyermeket vár

Valami történhetett a Spice Girls háza táján, mert Emma Bunton és Victoria Beckham után Melanie ’Scary Spice’ Brown is anyai örömök elé néz.

Az énekesnő a napokban jelentette be, hogy férjével, Stephen Belafontéval nyárra várják első közös gyermeküket. „Nagyon izgatottak vagyunk! Nem tervezgettünk volna négy éven keresztül, ha nem örülnénk neki, és nem éreznénk magunkat felkészülve. Még akkor is, ha erre igazából sosem lehet teljesen felkészülni” – nyilatkozta Brown a Hello! magazinnak.

A hölgy azt is elmondta, még nem tudják baba nemét, de nem is biztos, hogy akarják majd tudni. Az énekesnő sikeresen túl van az első trimeszteren, korábban már csak babonából sem volt hajlandó beszélni a terhességéről.

Belafonte szintén a felhők fölött jár, amióta megtudta a nagy hírt. „Elővettem egy üveg pezsgőt, kibontottam, és azt mondtam neki: szíven, úgy élvezd ki ezt a pohár italt, hogy egy jó darabig nem ihatsz utána. Mit mondjak, nagyon lassan fogyott el az a pohár” – mesélte a férfi.

Brown és Belafonte három gyermeket nevelnek együtt: a 12 éves Phoenix Chit (az énekesnő egy korábbi kapcsolatából egyik háttértáncosával, Jimmy Gulzarral), a 3 éves Angelt (Brown tiszavirág életű kapcsolatából Eddie Murphyvel), valamint Belafonte 6 éves kislánáyt, Giselle-t.

AJÁNLOTT LINKEK:

Mi van a Spice Girls-szel? Mel B is terhes – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik