Kultúra

Spice Girls-koncert az olimpia megnyitóján?

Újra összeállna a 90-es évek egyik legsikeresebb popegyüttese, a Spice Girls.

Az egyik tag, a most 36 éves Mel C egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy a csapat a 2012-es londoni olimpia megnyitóünnepségén szeretne újra közönség elé lépni.

A Spice Girls 2001-ben oszlott fel, de az öt lány egyike, Geri Haliwell már két évvel korábban kilépett. 2007-ben ugyan újra összeálltak, de egy rövid turné után a tagok úgy döntöttek, hogy mégis inkább külön utakon folytatják.

Mel C mindent meg fog tenni azért, hogy megvalósuljon a koncert az olimpián. Mint mondta, szeretne leülni a többi Spice Girl-lel, és megbeszélni a kérdést, Ha összejön a fellépés, nyilatkozta, újra átgondolják majd az együttes színpadi megjelenését, hogy egy olyan produkció jöhessen létre, amely az egész világnak szól majd.

2012-ben nemcsak az eredeti felállásban tervezett koncert, de a Spice Girls dalait feldolgozó új musical bemutatója miatt is sokat lehet majd hallani az együttesről.

Mel C szerint a musical nem a formáció tagjainak valós történetét követi majd, noha az író, Jennifer Saunders már ismeri egy ideje a tagokat, így az ő egymáshoz való viszonyuk és az énekesek valós személyiségjegyei is visszaköszönhetnek majd az egyes karakterekben.

AJÁNLOTT CIKK:
A Spice Girls az olimpiára pályázik (EST.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik