Szórakozás

Megérkezett a William & Kate előzetese

A Lifetime pikk-pakk összekapta magát, és már ki is hozta az első trailert az áprilisban bemutatásra kerülő kékvérű lávsztoriból.

A Vilmos herceg és Kate Middleton megismerkedését, szerelembe esését és eljegyzését megörökítő alkotásban – noha a készítők állítólag bevállalós filmet akartak csinálni – úgy röpködnek a nagyobbnál-nagyobb klisék, mint Wimbledonban a teniszlabdák. Ez pedig nem túl bíztató, már ha arra gondolunk, hogy egy előzetesbe általában a legmeghatározóbb, legviccesebb, leghangulatosabb pillanatokat szokás belepakolni.

Az alig 40 másodperces beharangozóban olyan mondatok hangzanak el, mint „Ő csak egy srác”, meg „Én csak azt szeretném, hogy ne verjük a kapcsolatunkat nagy dobra.” A trailer „legbevállalósabb” pillanata mindenképpen az a jelenet, amikor (valószínűleg a szakítás után) a Middletont játszó színésznő a kádban ülve zokog, egy pohár itallal a kezében. Sőt, a rendező még az ágyban is megmutatta a szerelmeseket – még a takaró alatt is nyakig felöltözve.

A szigorúan „megtörtént eseményeken alapuló” William & Kate című filmet április 18-án, csupán 11 nappal a királyi esküvő előtt mutatják majd be Amerikában, a Lifetime csatornán.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik