Szórakozás

‘A fenébe, nem hívtak meg!”

Londonban vigaszmulatságot rendeznek a meg nem hívottaknak.

Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője április 29-én lesz a londoni Westminster apátságban, az angol-brit monarchia ősi koronázótemplomában. Az esküvőre 1900 vendég lesz hivatalos, a Buckingham-palotában utána esedékes állófogadásra 600 szerencsés kiválasztottat hívtak meg, a vacsorával egybekötött esti bulira – amelyet Károly walesi herceg, Vilmos édesapja rendez – 300-an kaptak meghívót.

A legelőkelőbb londoni kerületek, Chelsea és Mayfair jómódú ifjai – nagyvállalkozók, bankárok, diplomaták csemetéi – közül azonban nem mindenki talált a postaládájában díszes aranykeretezésű meghívót, pedig e társaságból sokan közeli kapcsolatban vagy éppen barátságban vannak Vilmossal vagy Kate-tel.

Számukra a Ritz szállóhoz közeli exkluzív éjszakai klub, a Mahiki – Vilmos és öccse, Harry herceg kedvenc londoni ivója – egésznapos utcabált hirdetett április 29-ére. A bulit az előkelő városnegyed köznyelve már el is nevezte NFI-partinak; az NFI a “Not flippin’ invited” – hozzávetőleg: “A fenébe, nem hívtak meg” – rövidítése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik