Szórakozás

Mel Gibson végleg elvenné exnejétől a kislányukat

Most, hogy a testi sértési pert lezárták, a színész ügyvédei arra koncentrálnak, hogy megfosszák Grigorievát gyermekfelügyeleti jogától.

Bennfentesek szerint Gibson csapata hétfőn kérvényezi majd a bírótól, hogy a kis Lucia felügyeletét kizárólag az apja gyakorolhassa – és hogy Oksana Grigorieva havonta maximum egyszer, hivatalos megfigyelő kíséretében találkozhasson csak lányával.

A hivatalos indoklás szerint a hölgy eddigi viselkedése, hamis rágalmazásai, és az, hogy mindent megtett exférje bemocskolásáért csak azt mutatják, hogy Grigorieva nem Lucia, hanem elsősorban saját érdekeit tartja szem előtt – ezzel szemben Gibson (ártatlanul is) hajlandó volt elfogadni a kínált vádalkut, csak azért, hogy az egyre kínosabbá váló ügyet végre lezárhassák. Arról nem is beszélve, hogy Grigorieva állítólag rendszeresen szivárogtat és nyilatkozik a sajtónak, holott a bíró már egyszer felhívta a figyelmét, hogy ez a gyerekfelügyeleti jogába kerülhet a jövőben.

Az ügyvédeknek a centire kigondolt indoklás ellenére sem lesz majd egyszerű dolguk, a hölgy ugyanis (hivatalosan) nem csinált semmi rosszat – még a zsarolási vádakat is ejtették ellene, igaz az eddigi perekben sikerült zéróra redukálnia a szavahihetőségét.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gibson a kizárólagos felügyeletért küzd – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik