Kultúra

Tetszett a nézőknek Mel Gibson új filmje

A bemutatón a film rendezője, Jodie Foster ismét kiállt a minap családon belüli erőszak miatt elítélt színész mellett.

Meleg fogadtatásban részesítette a közönség Mel Gibson The Beaver (A hód) című filmjét szerdai austini bemutatóján.

“Cseppet sem bánom, hogy szerepelt a filmben” – hangsúlyozta Foster a film vetítését követő közönségtalálkozón. Mint hozzátette: “hihetetlenül hálás” Gibson játékáért, és semmit sem változtatna a produkción.

A szerdán az austini South by Southwest fesztiválon bemutatott The Beaver forgalmazása azért késett hónapokat, mivel a produkciós cég nem merte vállalni a premiert a nézők kegyeiből kiesett sztár miatt.

Gibson tavaly tavasszal szakított volt élettársával, Oksana Grigorieva énekesnővel. Közös gyermekük elhelyezése miatt azonban durva jelenetekre került sor köztük, néhány telefonfelvétel az internetre is kiszivárgott. A színész a múlt pénteki tárgyaláson nem tagadta a Grigorieva által ellene felhozott vádakat, ennek köszönhetően három évi felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

A The Beaver egy súlyos válságba került családfőről szól, aki egy kukában talált hódbáb segítségével könnyebben képes megosztani gondolatait és érzéseit a környezetével.

Foster élete egyik legnehezebb feladatának nevezte a film forgatását, mivel – mint mondta – nagyon nehéz volt megtalálnia a történet komikus és drámai elemei közötti egyensúlyt.

A produkciót májustól forgalmazzák a mozik Észak-Amerikában.

A film előzetese:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik